Résultat de votre recherche

Een huis huren


 »
Een klein huis is beter dan een groot huis
« 

Frederic Dard

Het makelaarskantoor van Ruelle-sur-Touvre is een echte partner in je woningprojecten en helpt zowel verhuurders als toekomstige huurders met hun huurbehoeften. Ontdek onze diensten en onze huizen, appartementen en bedrijfsruimtes te huur!

Ik zoek een appartement of huis te huur

Als je op zoek bent naar een appartement, studio, huis of bedrijfspand om te huren, heeft ons agentschap in Ruelle-sur-Touvre een selectie van te verhuren eigendommen. Budget, woonoppervlak, aantal slaapkamers, met of zonder buitenruimte, gemeubileerd of ongemeubileerd: we zoeken samen met jou naar de flat of het huis dat voldoet aan jouw eisen, wensen en verlangens.

Ik wil mijn toekomstige bedrijfspand vinden om te huren

Naast professionals, winkeliers en tertiaire activiteiten bieden we ook bedrijfsruimtes en commerciële panden te huur aan.

Ideaal gelegen aan de rand van Angoulême, in het epicentrum van de zakelijke activiteit in de Charente, bieden we werkruimtes en verkoopruimtes om je te helpen slagen in je professionele project en je bedrijf te ontwikkelen.

Praat met ons team over je behoeften, zowel wat betreft vloeroppervlak als de eisen van je bedrijf, en wij helpen je het juiste pand voor je te vinden.

Ik ben een verhuurder op zoek naar de ideale huurder

Wetgeving, regelgevende en technische verplichtingen, het inschatten van de lokale huurmarkt, het opstellen van huurcontracten, het bezoeken van potentiële huurders, het selecteren van huurders: het verhuren van je woning, huis, appartement of bedrijfspand vereist veel kennis, tijd en toewijding.

Bij ANB Immobilier Ruelle-sur-Touvre zetten we onze kennis en expertise in om u te helpen uw woning te verhuren. Wij bieden oplossingen op maat voor jouw behoeften: huurramingen, advies over hoe je het huren gemakkelijker kunt maken, zorg voor de inventaris van de inrichting (bij het in- en uitruimen), enz.

  • Recherche

    0 € à 2 000 000 €

Comparer les annonces