Résultat de votre recherche

Een huis vinden en kopen

« Als de zon in huis komt, is het een beetje in je hart.

Edouard Le Corbusier,

De juiste woning vinden

Groeit je gezin en ben je op zoek naar je toekomstige huis? Verhuis je naar de Charente en ben je op zoek naar een uitzonderlijke plek om te wonen? Wil je gewoon een verandering?

Of u nu voor het eerst een huiseigenaar wordt of wilt investeren, of u nu een nieuw of bestaand onroerend goed koopt, of u nu op zoek bent naar een huis of een stuk grond om op te bouwen, bij ANB Immobilier helpen we elke dag uw vastgoedprojecten tot leven te brengen.

Met een ruim aanbod van eigendommen in zowel de Charente als de Dordogne kunnen we precies voldoen aan je wensen: oppervlakte, stijl, budget, verlangens…

Goederen naar ieders smaak

Prachtige huizen, appartementen, stadswoningen of villa’s met zwembad in Charentais: praat met ons over je aankoopplannen en wij stellen je eigendommen voor die aan je wensen voldoen.

Ik ben niet in de buurt, ik heb geen tijd om onderzoek te doen, wat zijn de oplossingen voor mij?

Een appartement of huis kopen is een echt levensproject, maar het is niet altijd gemakkelijk om er de nodige tijd en energie in te steken.

Onze makelaars bieden een woningzoeker- en flatzoeker service om je te helpen je toekomstige huis gemakkelijker te vinden.

Ons zoekmandaat biedt je een aantal voordelen:

Actief prospecteren

Na het bespreken van uw wensen, verlangens en eisen (nieuw of oud, minimale oppervlakte, met of zonder exterieur, met of zonder werkzaamheden, enz.) gaat uw ANB Immobilier-vertegenwoordiger, uw persoonlijke contactpersoon, op zoek naar de woning van uw dromen.

Vervolgens maken we een selectie van geschikte woningen om aan je voor te stellen.

Een selectie van eigendommen op maat

Omdat we weten dat het niet altijd gemakkelijk is om jezelf beschikbaar te stellen voor bezichtigingen, beginnen we met je een selectie van eigendommen voor te stellen, samen met kwaliteitsfoto’s en een volledige beschrijving. Vervolgens bepaal je welke huizen en appartementen je wilt bezoeken.

We willen je bezoek zo aangenaam mogelijk maken, dus we kunnen ons schema aan jou aanpassen. Tot slot kunnen we ontdekkingsdagen organiseren, met een presentatie van verschillende huizen en villa’s.

Vind de zeldzame parel!

Wij bieden je ons advies en onze kennis van de Charente en zijn vastgoed, zodat je met een gerust hart het huis kunt kiezen dat het beste bij je past.

We begeleiden je bij elke stap, vanaf het moment dat je besluit om te kopen tot en met de overhandiging van de sleutels van je nieuwe huis!

  • Recherche

    0 € à 2 000 000 €

Comparer les annonces