Résultat de votre recherche

Uw huis verkopen in Charente: een complete service voor verkopende eigenaren

Onze inzet: een geslaagde verkoop!

Of u nu zelf in de buurt bent of uw Charente-eigendom verkoopt als u in het buitenland bent, profiteer van de expertise van het makelaarskantoor ANB Immobilier voor de snelle en beste verkoop van uw huis of appartement.

Wij nemen de tijd voor u om goed te overleggen, informatie te verschaffen en uitleg te geven. Uw wensen, uw vereisten, de verplichtingen verbonden aan de verkoper, onze verbintenissen: in volledige transparantie begeleiden wij u om in het beste verkoopproces. Uw wensen, uw eisen, de verplichtingen van de verkoper, onze verplichtingen: wij werken in alle transparantie met u samen om u te helpen de best mogelijke verkoop tot stand te brengen.

Ook geven we u tips en trucs om uw huis aantrekkelijk te maken en maken kwaliteitsfoto’s om uw eigendom optimaal te presenteren.

Een nauwkeurige schatting op basis van kennis van de lokale markt

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van onroerend goed in de Charente, Dordogne en Limousin, is bij ANB Immobilier een goede taxatie veel meer dan een simpele oppervlakteberekening.

Inzicht in de sterke punten van uw eigendom, kwaliteit van materialen, locatie, oppervlakte en indeling: onze taxatie is gebaseerd op vele factoren. Op basis daarvan adviseren we de optimale verkoopprijs, waarin ook verkopen van vergelijkbare huizen en de dynamiek van de huidige markt worden betrokken.

Mijn eigendom exclusief plaatsen, wat zijn de voordelen voor mij?

Zichtbaarheid

Ten onrechte wordt wel eens gedacht dat het te koop zetten van uw huis bij meerdere makelaars de zichtbaarheid vergroot. Het kiezen van één makelaar vergroot echter uw kansen om snel te verkopen.

Bij ANB Immobilier bieden wij u het exclusieve verkoopmandaat: presentatie in onze etalage en op onze website alsook op andere erkende vastgoedsites en een professionele fotoreportage. Wij stellen alle promotiemiddelen ten dienste van de verkoop van uw huis.

Bovendien verliest een woning die op veel sites en bij veel makelaars aanwezig is, zijn aantrekkelijkheid voor de koper. Zie ook bij “verkoop tegen de beste prijs”.

Maak verkopen makkelijker

Eén aanspreekpunt, volledig toegewijd aan de verkoop van uw woning, daar profiteert u van door ervoor te kiezen uw woning exclusief bij ons onder te brengen. We informeren u regelmatig over het aantal bezoeken, de uitgevoerde acties voor de verkoop evenals de voortgang van het dossier en eventuele geïnteresseerde kopers.

Verkoop tegen de beste prijs

De keuze om uw huis of appartement onder exclusief mandaat te plaatsen maakt de verkoop consistent voor kopers. Eén agentschap = één prijs.

Bovendien geeft een huis dat bij meerdere makelaars te koop wordt aangeboden een verkeerde boodschap af: is het huis moeilijk te verkopen of is er soms iets mis mee?

Uitgebreide ondersteuning

 • Verplichtingen van de verkoper /
  • Diagnostiek
  • Sanitaire afspraak
 • De verplichtingen van onze makelaars
  • Advies om je huis aantrekkelijk te maken
  • Follow-up
  • Kennis van de lokale markt
 • Recherche

  0 € à 2 000 000 €

Comparer les annonces